ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

10:41
Азербайджан відкриє фідерні морські вантажоперевезення на лінії Батумі – Констанца

Азербайджан відкриє фідерні морські вантажоперевезення на лінії Батумі – Констанца

Морські вантажоперевезення фідерним судном на лінії Батумі – Констанца вже до 20 вересня планує відкрити Азербайджанське каспійське морське пароплавство (ASCO). Домовленість про відкриття фідерних перевезень була досягнута під час переговорів з групою об’єднання «Міжнародна асоціація (МА)« Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут »(ТМТМ), які відбулися в Тбілісі.

За угодою сторін, (ASCO) почне виконувати контейнерні вантажоперевезення на лінії Батумі (Грузія) – Констанца (Румунія), тестовий рейс повинен бути виконаний вже до 20 вересня. Передбачається, що в подальшому фідерні контейнерні перевезення будуть виконуватися тричі на місяць, з періодичністю 10 днів. Якщо попит на морські контейнерні перевезенняміж портами Румунії та Грузії буде рости, то частота курсування фідерного судна збільшиться.

Відкриття фідерної лінії розраховане на обслуговування транзитних контейнерних вантажів, які будуть здійснюватися за напрямками Китай – Європа, а також Центральна Азія – Європа. Азербайджанські логісти підрахували, що відкриття нової фідерної лінії дозволить скоротити час доставки контейнерних вантажів з Китаю та Європи, тим самим підвищивши популярність Транскаспійського міжнародного транспортного коридору, а також збільшити транзитні контейнерні вантажоперевезення по території Азербайджану.

Фідерні контейнерні перевезення – це використання невеликих за місткістю контейнеровозів для транспортування контейнерів з великих портів на невеликі відстані, а також у зворотному напрямку – для консолідації вантажів у великих контейнерних хабах для подальшої перевантаження їх на великі океанські контейнеровози. У цьому плані нова лінія фідера може скласти конкуренцію українським портам, перш за все Одесі і Південному. Які могли розраховувати на частину контейнеропотока, поки в Грузії не буде побудований глибоководний порт Анакліа, що буде здатний приймати і обробляти великі контейнеровози океанського класу.

Категория: Shipping news | Просмотров: 708 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar