ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

01:00
Maersk Line склала грандіозний план розвитку порту Бітунг в Індонезії

Maersk Line склала грандіозний план розвитку порту Бітунг в Індонезії

В останні роки основний напрямок розвитку морських вантажних перевезень в Індонезії зосереджено в Західній Яві, де виконуються роботи по розширенню столичного порту Танджунг-Пріок вартістю 4,66 млд. доларів США. Також планується запустити маршрути морських торговельних шляхів через безкраї східні острова.

Порт Бітунг на Сулавесі в Східній Індонезії призначений для організації міжнародних морських перевезень вантажів і покликаний знизити високі витрати на логістику, які обтяжують країну, що складається з більш ніж 17,5 тис. Островів.

Maersk Line оцінила потенціал порту Бітунг, стратегічно розташованого на стику Східної і Західної Індонезії. В даний час порт перевалює значні обсяги вантажів і має багато передумов для нарощування морських контейнерних перевезень .

Транспортна компанія перша запустила в квітні 2014 року прямі міжнародні морські перевезення між Бутінгу і південно-східним азіатським вузлом Танджунг-Пелепас в Малайзії.

Зараз Maersk підписала угоду з Урядом Індонезії про допомогу в судноплавному і економічному розвитку Бітунга, направленому на поліпшення транспортного сполучення між островами і просування торгівлі між Східною Індонезією і регіоном АСЕАН, а також глобальними експортними ринками (Північна Америка і Європа).

Maersk Line планує підтримати розвиток в Східній Індонезії, вивчивши проблеми і перспективи експортних перевезень таких товарів, як тунець, кокосові горіхи і вироби їх переробки, можливості розробки аквакультури.

Практична користь від нововведень дозволить поліпшити економічну діяльність і торгівлю в країні.

Майбутні нові маршрути з Бітунга усунуть необхідність в перевалці вантажів зі Східної Індонезії в Джакарті.

Індонезійська державна портова корпорація планує за наступні чотири роки звести мережу з 35 нових портів по всій країні.

Категория: Shipping news | Просмотров: 800 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar