ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

17:19
Маніпуляційний транспорт Hyster ReachStackers допомагає керувати завантаженим відділенням Гамбурзького порту

Маніпуляційний транспорт Hyster ReachStackers допомагає керувати завантаженим відділенням Гамбурзького порту

Нова техніка Hyster RS46-36CH ReachStackers становить основу функціонування Гамбурзького пакувального центру (Packing Center Hamburg, ГУЦ).

Щорічно приблизно 35 тис. TEU завантажуються і вивантажуються для імпортних і експортних перевезень на контейнерному станції ГУЦ. Цей показник постійно зростає.

У ГУЦ прибувають контейнери з великих портів: Нью-Йорка, Ванкувера, Нью-Делі, Сінгапуру і Шанхаю. Тут розвантажують, в основному, консолідовані вантажі - міжнародні морські перевезення по системі LCL . У ГУЦ товари - ящики з іграшками, будматеріали на піддонах, бочки, сталь, трактори, друкарські верстати, елітні автомобілі, пропелери для вертольотів і кораблів і т. П. - обробляються і доставляються експедиторами одержувачам по всій Європі.

До 350 вантажівок щодня покидають Не имеет значения Гуц в передмісті Гамбурга - Вільгельмсбург. На території є спеціальна зона для небезпечних вантажів (в тому числі легкозаймистих товарів), що відповідає всім вимогам Федерального закону Німеччини про обмеження промислових викидів в навколишнє середовище.

На території центру також обробляються контейнери, міжнародні морські перевезення яких виконуються по системі FCL, контейнери-платформи і контейнери з відкритим верхом для доставки великогабаритних та великовагових вантажів.

В даний момент ГУЦ використовує останнє покоління маніпуляторів Hyster RS46-36CH ReachStackers для переміщення контейнерів в межах своєї території. Компанії належать три таких великих вантажівки, в тому числі 1000th ReachStacker Hyster, який виробляють на фабриці в Неймегені, Нідерланди.

Результати перших трьох місяців експлуатації нової техніки показали, що нові маніпулятори Hyster ReachStackers використовують на 25% менше палива, ніж їх попередники, забезпечуючи при цьому однакову продуктивність. Нові технології і знижене споживання палива дали можливість компанії значно знизити операційні витрати для обслуговування вантажівок.

Успішні результати роботи дозволили запланувати розширення парку контейнерних навантажувачів до шести. Така техніка використовується для укладання 20-ти і 40-ка футових контейнерів для морських вантажних перевезень в штабелі до трьох штук.

Крім ReachStackers Не имеет значения Гуц використовує 23 машини Hyster для обробки вантажів. У майбутньому компанія планує користуватися тільки технікою від Hyster, враховуючи надійність і придатність в умовах великих навантажень. Вся техніка централізовано контролюється і відстежується за допомогою спеціального програмного забезпечення.

 

Категория: Транспортные новости | Просмотров: 669 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar