ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

01:00
Щоб залишитися на плаву, контейнерним лініях необхідно охопити наземні операції

Щоб залишитися на плаву, контейнерним лініях необхідно охопити наземні операції

На думку експертів розширення взаємодії на наземні операції є наступним кордоном для альянсів транспортних компаній, що виконують морські контейнерні перевезення вантажів .

На конференції TPM Asia, організованої журналом JOC, яка пройшла 13-15 жовтня 2015 року в Шеньчжень, Китай, фахівці галузі відзначили, що розвиток альянсів призвело до створення середовища підвищеної складності експлуатації, питання в якій більше не можна вирішити в індивідуальному порядку, особливо в наземної частини, де спостерігається дуже невисока ступінь співробітництва між перевізниками.

Розширення альянсів збільшило рівні складності ведення бізнесу в геометричній прогресії (планування судів, переміщення вантажів між терміналами, доставка вантажу клієнту - призводять до плутанини в потоках вантажів, особливо в великих транспортних вузлах).

Як якісно обслужити клієнта, морські вантажні перевезення якого проходять семи або вісім терміналів для одного альянсу? Як можна керувати цим процесом?

У розрізі скорочення витрат перевізники вже досягли меж і все одно з працею виходять на позитивні результати, незважаючи на зниження цін на нафту. Ці заходи не додають переваг відправникам вантажів.

Нові та інноваційні підходи в галузі міжнародних морських контейнерних перевезень привели до збільшення складнощів для клієнтів.

У наступному році очікується зниження ставок фрахту на тихоокеанські міжнародні контейнерні перевезення . Нові великі кораблі ще не вийшли на маршрути, тому порти ще не відчули проблеми, пов'язані з їх обслуговуванням.

У найближчі роки компанії зіткнуться з необхідністю більш економічно ефективного функціонування і додаткового скорочення витрат для утримання прибутковості.

Взаємодія компаній в наземних операціях є одним із способів зниження витрат.

В даний час робота альянсу закінчується після вивантаження контейнерів на берег, де кожен перевізник має свої домовленості з терміналами, власниками вантажівок і службами кур'єрської доставки. Розширення альянсів на наземні операції додасть переваги від економії на масштабах.

Здійснити подібні структурні зміни не просто.

Окремі компанії з організації перевезень контейнерних вантажів надають послуги інтермодальних перевезень, а також мають розгалужені регіональні мережі. Однак, більшість з них не бажає включати подібні послуги в альянси, розглядаючи їх як свого «секретного зброї».

Це не проблема техніки або законодавчого регулювання, а виключно позицій компаній.

Категория: Shipping news | Просмотров: 809 | Рейтинг: 1.0/3
Всего комментариев: 0
avatar