ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

18:32
У Нідерландах обговорюють тему «відкритого неба» в столичному Схіпхол

У Нідерландах обговорюють тему «відкритого неба» в столичному Схіпхол

На Третій національній конференції з питань авіаперевезень вантажів , організованої нідерландським галузевим виданням Nieuwsblad Transport, учасники розкритикували необхідність захисту KLM Cargo.

Рішення про скорочення флоту вантажних повітряних суден перевізника Martinair означає, що інтереси національного перевізника йдуть в розріз з розвитком галузі вантажних авіаперевезень .

З огляду на, що 80% акцій KLM належать Air France, рішення уряду складно зрозуміти. Учасники конференції підкреслили, що Схіпхол в значній мірі залежить від транзитної торгівлі. Захист KLM з боку держави знижує роль столичного аеропорту в якості третьої найбільшого в Європі вузла авіадоставки вантажів .

Представник союзу пілотів Нідерландів погодився з висловленою думкою і вважає, що якщо відкрите небо необхідно впровадити в Схіпхол, ініціатива повинна бути не тільки відкритою, але і справедливою. На його думку рішення про скорочення флоту вантажних повітряних суден є нерозсудливим і недалекоглядним.

Схіпхол втратить 16% міжнародних вантажних перевезень . Дослідники Університету Амстердама підрахували, що в 2016 році кількість вантажних авіарейсів в аеропорту зменшиться на 13%. Цю втрату неможливо буде заповнити завантаженням товарів в пасажирські судна, тому що деякі вантажні літаки Martinair літають на маршрутах, які не обслуговуються пасажирськими рейсами.

Представник AirBridgeCargo заявив, що більша частина експортних, імпортних і транзитних перевезень буде обслуговуватися авіалініями, які вкладають кошти в нові вантажні авіасудів.

Представники KLM Cargo і Schiphol Cargo захід не відвідували.

В Україні в столичному Борисполі в експлуатацію ввели обладнання для завантаження контейнерів надвеликих розмірів. Інноваційна техніка дозволяє виконувати авіаперевезення вантажів вагою до 14 тонн і довжиною до 6 метрів.

Нове обладнання розширює спектр вантажів, що обробляються аеропортом, і збільшує швидкість обслуговування рейсів.

На початок грудня 2015 року аеропорт Бориспіль виконав річний план по доходах і пасажирських перевезень.

Категория: Avia news | Просмотров: 816 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar