ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

01:19
Вантажні авіаперевезення: як компанії-авіаперевізники адаптуються до роботи в умовах короновіруса

Вантажні авіаперевезення

як компанії-авіаперевізники адаптуються до роботи в умовах короновіруса

Будь-яка криза, як відомо, відкриває нові можливості. На тлі закриття кордонів і скорочення пасажирського авіасполучення, вантажні авіаперевезення демонструють стабільне зростання, компенсуючи дефіцит потужностей, що виник на ринку.

American Airlines буде виконувати вантажні авіаперевезення, використовуючи пасажирські літаки

American Airlines оголосила про те, що буде виконувати вантажні авіаперевезення з США в Європу, використовуючи пасажирські літаки, які «заземлені» через заборону на пасажирське сполучення між Європою і США. Компанія запускає Boeing 777-300, який буде виконувати два рейси між міжнародним аеропортом Форт-Уерт (DFW) і аеропортом Франкфурта (FRA) протягом чотирьох днів. У компанії розповідають, що будуть перевозити медичне обладнання, устаткування та електроніку для тих, хто змушений працювати віддалено, а також пошту для американських військових в США. Крім того, в компанії відзначили, що зростаючі вантажні авіаперевезення між США і Європою – це шанс забезпечити роботою службовців, які постраждали від скасування пасажирських рейсів між США і країнами Шенгенської зони.

Вантажні авіаперевезення як шанс для світової економіки зменшити збитки

Амстердамський аеропорт Схіпхол через скасування пасажирських рейсів відкриває додаткові слоти для вантажних авіарейсів, зберігаючи вантажообіг на докризовому рівні.

Сінгапурська бюджетна авіакомпанія Scoot буде виконувати тільки вантажні авіаперевезення в Китай, польоти здійснюватимуться з Сінгапуру в Гуанчжоу і Нанкін з використанням пасажирських літаків Boeing 787-9, вантажопідйомність яких становить близько 54 кубометрів. До сінгапурської компанії приєдналася і корейська Korean Air, яка задіяла свої пасажирські літаки для доставки вантажів з Циндао. Перший рейс був виконаний 21 березня, в компанії розглядають можливості додати нові напрямки, щоб скоротити власні збитки і підтримати компанії, що займаються експортно-імпортними операціями.

Turkish Cargo збільшує частоту своїх вантажних рейсів, щоб забезпечити запити своїх клієнтів. Для цього вона не тільки задіяла всі наявні вантажні літаки (компанія має шостий за величиною вантажний флот, що складається з 25 вантажних літаків), а й планує задіяти для цього можливості інших транспортних авіакомпаній.

Керівництво Qatar Airways Cargo заявило, що розклад вантажних рейсів залишиться без змін, при цьому в компанії розглядають варіанти, яким чином компенсувати скасування пасажирських рейсів в деякі країни.

Щоб захистити вантажні авіаперевезення від впливу загороджувальних заходів, прийнятих для припинення поширення короновіруса, IATA (Міжнародна асоціація повітряного транспорту) виступила з пропозицією прийняти стандартизовані заходи, щоб вантажні літаки могли здійснювати польоти по всьому світу. В організації підкреслюють, що вантажні авіаперевезення мають життєво важливе значення для надання невідкладної допомоги, транспортування компонентів медичної технічної інфраструктури і підтримки функціонування глобальних ланцюжків постачань, особливо в такий складний час.

Категория: Avia news | Просмотров: 835 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar