ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

18:32
Вантажопідйомність простоюють контейнеровозів досягла 1,4 млн. TEU в грудні

Вантажопідйомність простоюють контейнеровозів досягла 1,4 млн. TEU в грудні

Загальна місткість простоюють контейнерних судів зростає і може досягти рекордних показників до кінця 2015 року. В кінці листопада налічувалося 329 простоюють контейнеровоза загальною вантажопідйомністю 1,4 млн. TEU, що становить 7% глобального контейнерного флоту. За останній місяць перейшли в режим очікування суду загальною вантажопідйомністю 400 тис. TEU. Згідно з прогнозами до кінця року світовий ринок поставить новий рекорд показника місткості простоюють судів для морських контейнерних перевезень вантажів , перевищивши 1,5 млн. TEU.

Оператори контейнеровозів продовжують розміщувати замовлення і отримувати нові більші суду незважаючи на скорочення ставок фрахту і надлишкова пропозиція на ринку міжнародних морських контейнерних перевезень .

Надлишок пропозиції і уповільнення розвитку економіки в значній мірі вплинули на ринок контейнерних перевезень, що особливо помітно за низькими ставками фрахту на великих відстанях. Однак контейнеровози краще представлені на ринку і збільшують частку ринку міжнародних вантажних перевезень , скорочується кількість простоюють судів і поліпшуються ставки фрахту.

Аналітики вважають, що морський транспорт не готовий до мегаконтейнеровозам, тому що фінансова криза серйозно забарився економічне зростання і до сих пір впливає на ринковий розвиток. Згідно зі статистикою, власники простоюють судів складають 81% всього флоту безробітних, однак вантажопідйомність тільки 8 з 51 непрацюючих судів перевищує 7,5 тис. TEU.

Власники застарілих судів починають скорочувати їх використання в світлі надлишкової пропозиції послуг морських контейнерних перевезень , особливо серед суден класу Panamax місткістю від 3 до 5,1 тис. TEU, ситуація з якими найбільш сумна.

Ціни на металеві відходи продовжують знижуватися, тому що ринок наповнений готовими до утилізації навалочники і контейнеровозами.

Наближення сезон свят тільки погіршить ситуацію для перевізників на ринку міжнародних контейнерних перевезень , викликану скороченням попиту і продовженням запуску на маршрути мегаконтейнеровозов.

Категория: Транспортные новости | Просмотров: 906 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar