ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

01:00
Міжнародна організація цивільної авіації пропонує встановити вимогу до рівня зарядки літієвих батарей в 30% для авіаперевезень

Міжнародна організація цивільної авіації пропонує встановити вимогу до рівня зарядки літієвих батарей в 30% для авіаперевезень

Група експертів по небезпечних вантажів Міжнародної організації цивільної авіації затвердила нові рекомендації з техніки безпеки авіаперевезень літієвих елементів живлення на пасажирських і вантажних судах.

На думку Президента Міжнародної організації цивільної авіації доцільне пропозицію по установці вимоги до рівня зарядки літієвих батареєю не вище 30% під час виконання вантажних авіаперевезень на комерційних судах дозволить поліпшити безпеку польотів до вступу в силу розроблюваного стандарту упаковки.

Ця рекомендація дозволяє швидкі і надійні міжнародні повітряні вантажні перевезення життєво важливих джерел енергії для фізичних та юридичних осіб по всьому світу.

Літієві батарейки широко застосовуються в портативної електронної техніки.

Пожежі при авіадоставка вантажів літієвих елементів живлення спричинили втрату трьох авіасудів за останні 10 років. Літієво-іонні батареї можуть спалахнути, якщо вони з дефектом, пошкоджені, неправильно упаковані або піддаються впливу високих температур.

У 2013 році було вироблено близько 5,5 млд. літієвих батарей, 86% з них літій-іонні акумулятори, а решта - звичайні літієві батарейки.

Системи пожежогасіння авіасудів на основі фреонів зможуть погасити пожежі літій-іонних акумуляторів, однак вони менш ефективні в разі літієвих батарей.

Рекомендації групи експертів по небезпечних вантажів ще підлягають узгодженню Аеронавігаційної комісією перед передачею на розгляд Асамблеї з 36 договірних держав для прийняття остаточного рішення.

Члени Асамблеї попросили Аеронавігаційну комісію не затягувати узгодження рекомендацій і подати пропозицію на початку 2016 року.

Процес узгодження займає деякий час, але забезпечує ефективне довгострокове розвиток безпечних авіаперевезень для цивільної авіації всього світу.

Категория: Avia news | Просмотров: 781 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar