ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

16:28
Морські перевезення з Китаю: вигідно і якісно

Морські перевезення з Китаю: вигідно і якісно

Міцні економічні зв’язки, які склалися в останні десятиліття між Україною і Китаєм, зробили вельми затребуваною таку послугу, як морські перевезення з Китаю. Доставка різних споживчих товарів з Піднебесної і перевезення морським транспортом інших видів вантажів – це та сфера, в якій наша компанія має багаторічний досвід.

 

Морські перевезення з Китаю здійснюються на регулярній основі. Кожен рейс триває близько місяця. При цьому перевезення морським транспортом має важливу перевагу перед доставкою залізничним транспортом, яка полягає в тому, що не доводиться перетинати територію Російської Федерації або інших країн на шляху проходження вантажів, а значить у відправника виникає менше проблем з митним оформленням. Морські перевезення з Китаю здійснюються в форматі прямого транспортного сполучення з Україною. Відправлення та отримання вантажів, власники яких скористалися такою послугою, як перевезення морським транспортом, здійснюється в морських портах Одеси, Іллічівська та ін. Звідти вантаж надходить прямо в порт призначення на території Китаю.

 

Відпрацьовані логістичні схеми і багаторічний досвід здійснення таких операцій, як морські перевезення з Китаю, дозволяють нашій компанії пропонувати своїм клієнтам тільки найкращі, найбільш економічні і зручні схеми співробітництва. Перевезення морським транспортом, виконана силами нашої компанії – це завжди найбільш вигідні і якісні умови для карго в Китай і назад.

Категория: Shipping news | Просмотров: 727 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar