ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

01:00
Нова контейнерна лінія в Одесі

Нова контейнерна лінія в Одесі

Компанія Turkon Container Transportation & Shipping Inc. заснована 3 березня 1997 роки виконання регулярних міжнародних морських контейнерних перевезень між США, Туреччиною і Середземноморським регіоном.

Завдяки швидким міжнародних транспортних перевезень між Туреччиною і США тривалістю 11 днів Turkon домоглася успіху на ринку.

Контейнерні лінії Turkon обслуговують перевезення в порти Середземного моря, Ізраїлю, Північної Америки та Європи. Закупівля нових власних контейнерів дозволила Turkon надавати спеціалізоване обладнання: європіддони, контейнери підвищеної місткості 40 '/ 45', контейнери-платформи, з відкритим верхом, контейнери для підвісних вантажів і рефрижераторні контейнери. Міцну позицію на ринку серед турецьких та іноземних компаній забезпечив швидкий новий флот від Sedef Shipyard.

Turkon стала провідною компанією морських контейнерних перевезень вантажів в Туреччині і продовжує розвиватися відповідно до темпів міжнародної торгівлі.

З листопада 2015 року компанія Turkon змінила маршрут морських контейнерних перевезень в Чорному морі для охоплення Одеси. Тепер контейнерна мережу компанії в Чорному морі прямує зі Стамбула в Измит, потім до Одеси, а звідти - в Констанцу (Румунія). З Констанци суду спрямовуються в Ізміт і Стамбул. Тривалість перевезення вантажів з Стамбула до Одеси становить 5 днів, в зворотному напрямку вантаж приходить за 4 дні.

Відкриття нового напряму на Чорному морі дозволить Turkon зв'язати Одесу регулярними міжнародними контейнерними перевезеннями з Північною Європою, США, Єгиптом і Ліваном. Доставка вантажу з Одеси в Роттердам займає 34 дня, в зворотному напрямку - 23 дня. Доставка з Одеси в Нью-Йорк через Стамбул триває 28 днів і 36 днів в зворотному напрямку. Перевезення вантажів з Одеси в Олександрію складають 17 днів і 14 днів назад. Доставка вантажу з Одеси в Бейрут займає 17 днів і 10 днів з Лівану в Україну.

Нова лінія є частиною мультимодального транспортного коридору «Середземне море - Чорне море». Turkon планує щотижневі заходи в Одесу.

Категория: Shipping news | Просмотров: 827 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar