ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

16:30
Перше плавання гібридного круїзно-контейнерного судна

Перше плавання гібридного круїзно-контейнерного судна

Гібридне круїзно-контейнерне судно Арануі 5 відправиться на початку плавання від острова Таїті до Маркізьких островів на півдні Тихого океану в листопаді 2015 року. Маршрут судна проходить через самі екзотичні місця в світі - Французької Полінезії, де рідко проходять круїзні лайнери. Площа морської акваторії архіпелагів дорівнює половині площі Європи.

Арануі 5 замінить свого попередника Арануі 3 в подвійному завданні доставки пасажирів і перевезення контейнерних вантажів до Маркізьких островів - самому віддаленому архіпелагу в світі.

Нове судно буде виконувати рейси протяжністю 3,5 тис. Км в обидва кінці. Маршрут починається в столиці Французької Полінезії Папеете і пройде до всіх шести населеним островам Маркізькі архіпелагу. Шлях займає більше трьох днів морського шляху.

Довжина судна становить 126 м, що на 7,5 м менше, ніж у найбільшого річкового судна Європи. Арануі 5 забезпечена системою кондиціонування повітря і ліфтами. Зазвичай, коли мова йде про круїзно-контейнерному судні, мається на увазі перевезення 12-20 пасажирів. Новий корабель може перевозити до 254 пасажирів в розкішних каютах, велика частина яких мають індивідуальні балкони. Для зручності пасажирів на судні також організований басейн. Морські вантажні перевезення виконуються в контейнерах, які розміщуються в передній частині судна, а пасажири - в задній.

Маршрут судна передбачає зупинки на островах Такапото і Рангіроа архіпелагу Туамоту, а також на Бора-Бора з островів Товариства. На островах розвинене рибальство, виробництво копри (висушеного ядер кокосових горіхів) і вирощування перлів.

Новий гібридний корабель, який також називають «вантажне судно в рай», об'єднує комфорт з морськими контейнерними перевезеннями вантажів , доставляючи найважливіші припаси в кожен порт маршруту і перевозячи копру, цитрусові і рибу назад в Папеете. Порт столиці відіграє важливу роль у розвитку економіки всієї Французької Полінезії.

Категория: Shipping news | Просмотров: 719 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar