ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

08:29
Доставка великогабаритних вантажів «Русланом» в Південну Корею з Польщі

Доставка великогабаритних вантажів «Русланом»

в Південну Корею з Польщі

Доставка великогабаритних вантажів в Південну Корею була виконана літаком «Авіаліній Антонова» з аеропорту Ф.Шопена (Варшава). Літаком були доправлені частини конструкції корабля, виготовлені в Польщі, який будується на верфі в Південній Кореї. При цьому всі операції були виконані в гранично стислі терміни.

Ан-124 «Руслан» приземлився в аеропорту Варшави о 8:56 9 липня та відразу ж був відправлений на стоянку 65. Там перебували заздалегідь доставлені на трьох вантажівках деталі корабля. Доставка великогабаритних вантажів полягала в перевезенні конструкцій верхніх і нижніх носових дверей (кожна вагою 12,9 тонн) і циліндричного ретрактора вагою понад 20 тонн. Всього ж необхідно було перевезти великогабаритний вантаж загальною вагою 66,2 тонн, що складався з дев’яти елементів.

Навантаження всіх частин карго було виконано за допомогою десятитонних мостових кранів, які встановлені безпосередньо на борту «Руслана». Всі вантажні операції і кріплення вантажу на палубі літака зайняли всього 4 години. Після виконання всіх митних формальностей вже о 23 годині цього ж дня Ан-124 вилетів до Південної Кореї. Через обмеження дальності польоту, літак був змушений здійснити технічну зупинку в аеропорту Алмати (Казахстан). Усього ж доставка великогабаритних вантажів з Польщі до Південної Кореї зажадала трохи більше двох діб.

 

З урахуванням кон’юнктури ринку, щоб задовольнити зростаючий попит на авіаперевезення обладнання та великогабаритних вантажів, державне підприємство «Антонов» вже в 2019 році планує відновити випуск важких транспортних літаків Ан-124 «Руслан». При цьому повністю відмовившись від російських комплектуючих, почавши випуск в тісній кооперації з провідними світовими виробниками авіатехніки.

Категория: Avia news | Просмотров: 822 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar