ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

13:02
Scotian Express з вугіллям для України вже в Дарданеллах

Scotian Express з вугіллям для України вже в Дарданеллах

Такі масштабні морські вантажні перевезення по одному державним контрактом Україна ще не бачила. В Україні протягом чотирьох місяців прибуде 1000000 тонн вугілля, видобутого в Південно-Африканській Республіці. Перший «вантажівка» вже пішов: балкер Scotian Express вже везе першу партію обсягом в 84000 тонн.

Scotian Express з вугіллям для України вже в Дарданеллах

Зараз Scotian Express, що йде під прапором Голландії з порту Річард-Бейс, знаходиться в протоці Дарданелли, і за досить короткий час буде в місці свого призначення - в Чорноморському порту, повідомляє TBN . Фахівці стверджують, що на дорогу балкер витратить ще максимум день.

Слід зазначити, що плавзасіб вже було в Чорному морі - в минулому році в грудні він прибув в порт Південний, і пробув там до закінчення різдвяно-новорічних свят за Григоріанським календарем - до 3 січня.

Нагадаємо, що в кінці літа підприємство Укрінтеренерго домовилося з компанією Steel Mont Trading Ltd, зареєстрованому в Лондоні, про покупку 1 мільйона тонн вугілля. Щомісяця з Південно-Африканської Республіки в Україні будуть надходити 250 тисяч тонн.

Африканський вугілля повинен компенсувати втрату «чорного золота», яке видобувало на Донбасі. Однак нормальному функціонуванню шахт перешкоджає гостра ситуація в деяких районах Донецької і Луганської областей. Вони зараз перетворилися в місце бойових дій між українськими збройними силами і добровольчими батальйонами з одного боку і проросійськими терористами з російськими військовими з іншого.

Категория: Shipping news | Просмотров: 721 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar