ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

08:29
Вантажні авіаперевезення в Європі скорочуються сьомий місяць поспіль

Вантажні авіаперевезення в Європі скорочуються сьомий місяць поспіль

Вантажні авіаперевезення в Європі демонструють негативну динаміку вже сім місяців поспіль. При цьому падіння обсягів вантажоперевезень спостерігається як в аеропортах країн Євросоюзу (скорочення склало 2,3%), так і країнах, які не входять до ЄС (вантажообіг зменшився 1,6%). В цілому, як заявили в Міжнародній раді аеропортів Європи, вантажні авіаперевезення в Європі в червні скоротилися на 2,2%. При цьому фахівці відзначають, що темпи скорочення вантажообігу трохи спадають – в травні падіння вантажообігу склало 2,6%.

З десяти найбільших аеропортів Європи тільки в чотирьох було відзначено зростання обсягів вантажообігу. Аеропорт Мадрид наростив авіаперевезення вантажів на 4,5%, Льєж – на 3,7%, аеропорт ім. Шарля де Голя (Париж) – 3,1%, після тривалого спаду почалося зростання вантажообігу в найбільшому аеропорту Європи – Франкфурті. Якщо в травні був зафіксований спад на 2%, то в червні вантажні авіаперевезення зросли на 0,6%, всього було оброблено 174 849 тонн вантажів.

Значний спад відзначений в аеропорту Хітроу, вантажообіг скоротився на 7% (134 028 тонн). Головною причиною стало скорочення авіаперевезення вантажів з Китаю та країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а також зменшення вантажопотоку з Північної Америки. Ще більший спад зафіксований в аеропорту Схіпхол – він склав 7,6%, за місяць було перевалено 133 648 тонн. Причиною зниження став дефіцит слотів в аеропорту, тому вантажні оператори шукають альтернативні варіанти, щоб забезпечити гарантовану доставку вантажу і мінімізувати небезпеку зриву поставок за рахунок використання менш завантажених аеропортів. Навіть якщо потім доводиться використовувати мультимодальні перевезення по Європі, що незначно збільшує термін доставки.

 
Категория: Avia news | Просмотров: 723 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar