ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

13:02
Вантажні перевезення на Донбас із сусідніх областей активізувалися Швидкий розрахунок вартості

Вантажні перевезення на Донбас із сусідніх областей активізувалися Швидкий розрахунок вартості

Активні грузові перевезення в окуповані райони України проходять не лише зі сторони Російської Федерації у вигляді так званих «гуманітарних грузів». Вказує, з українською стороною грузопоток в сторону Криму і Донбасса не утихає. Более того, набирає обороти. Нічого не існує, він є переважним, з продуктів харчування. Про це повідомляє головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов на своїх сторінках у Facebook. По словам Юрія Бутусова, на кордонах Дніпропетровської, Запорожської та Харьківської облачних областей резко активізували транспортні перевезення. Про це журналіст повідомляв про самі українські воїни, які знаходилися на блоці, розташованому між мирною та окупірованою територією. Кількість грузовиків від торгових компаній, які створюють до російського террорістаму, «возросла в раз».

Переважно це - продукти харчування, яких на окупованих територіях катастрофічно не вистачає. Швидше за все, вантаж адресовано саме окупантам і терористам. Свідченням того, що це - не волонтерські вантажі, є той факт, що за накладними їжа оплачена готівкою. Джерело оплати і перевезення готівки в Україну для оплати не встановлено.

«З огляду на масовість закупівель, а також участь в цій операції постачання великих українських продовольчих компаній, вважаю вкрай важливим з'ясувати природу грошей - чи не є це гроші, вкраденими в громадян, в тому числі Донбасу, і чи не йде закуплене продовольство для постачання терористів і російських військ? », запитує Юрій Бутусов.

В свою очередь, происходит и обратное движение. Многие украинские граждане пытаются выехать из оккупированных территорий Донбасса, и вывезти свои семьи в более мирные области нашего государства и зарубежья. В этом им помогает компания Кий Авиа Карго, которая обеспечивает полный спектр оперативных услуг по переезду на ПМЖ из Донецка.

Категория: Avto news | Просмотров: 831 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar