ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

17:19
Іран планує почати міжнародні транспортні перевезення в Росію через Каспійське море

Іран планує почати міжнародні транспортні перевезення в Росію через Каспійське море

Іран задіює три порти і шість нових судів для організації міжнародної торгівлі з Росією. Країна добивається збільшення експорту нафти згідно Меморандуму, підписаного в квітні 2015 року.

Іран вибрав маршрути морських вантажних перевезень відповідно до підписаних торговими угодами.

У березні Росія і Іран підписали Протокол про наміри для обміну нафти на товари, що дозволяє російським одержувачам продавати іранську нафту на зовнішньому ринку. Іранська прибуток буде накопичуватися в спеціальному фонді, за кошти якого країна зможе купувати російські товари. Інша угода дозволяє Ірану імпортувати російські зернові в обмін на іранські продукти, в тому числі рибу з Каспійського моря.

Таким чином, експортні перевезення нафти з Ірану дозволять державі отримати фінансові ресурси для покупки товарів в Росії.

Вантажоперевезення в Іран будуть здійснюватися шістьма вантажними судами будуть через три різних порту на іранському узбережжі Каспійського моря - всього буде доставлено до 6,5 тис. Тонн вантажів.

Підписаний з Росією Протокол дозволить Ірану продавати нафту іншим країнам, наприклад, Китаю через російських посередників. Однак, Росія не планує імпортувати іранську нафту для внутрішнього використання.

Відповідно до меморандуму по розширенню торгівлі та економічної взаємодії в цьому році Росія почне виконання міжнародних транспортних перевезень зернових в Іран. Планується доставити 1,3 млн. Тонн вантажів.

Країни ще не виробили остаточний варіант угоди для використання фондів для обміну нафти на товари.

Іран також очікує збільшення міжнародних вантажних перевезень зернових. Росія поставила 1,3 млн. Тонн зерна в 2014 році і планує повторити цей обсяг в 2015 році. Нова угода дозволить Ірану купити більше зернових в Росії в обмін на свої товари (наприклад, рибу).

Категория: Shipping news | Просмотров: 713 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar