ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

17:19
Повітряний транспорт Африки приховує великі перспективи

Повітряний транспорт Африки приховує великі перспективи

Індустрія повітряного транспорту Африки може поліпшити економічний розвиток регіону, якщо вкласти кошти в авіаційну інфраструктуру. Міжнародні авіаперевезення вантажів відкриють і з'єднають ринки, спростять торгівлю і дозволять африканським компаніям вийти на глобальний ринок.

В інтерв'ю на фуршеті директор по маркетингу Kenya Airways Кріс Діаз заявив, що міжнародні авіаперевезення грають ключову роль в глобальному виробництві та прискоренні доставки свіжих продуктів з сільськогосподарських регіонів країн, що розвиваються на ринки розвинених країн.

Пан Діаз вважає, що поліпшення повітряного сполучення допоможе збільшити продуктивність, обсяги інвестицій і прискорити інновації, щоб удосконалити роботу бізнесу.

Авіакомпанія бачить свій внесок в розширенні обслуговування для охоплення всього Африканського континенту. На даний момент авіаперевізник Kenya Airways здійснює діяльність в 42 містах різних африканських країн.

Kenya Airways є членом альянсу Sky Team - провідного міжнародного об'єднання авіаперевізників, що охоплює 51 напрямок по всьому світу, 42 з яких припадає на Африку.

Авіакомпанія продовжує модернізацію свого флоту. 41 судно Kenya Airways є найновішими в Африці, в їх число входять авіасудів B787 Dreamliner.

У 2015 році Kenya Airways Cargo отримала звання Кращої вантажної авіакомпанії Африки другий рік поспіль. Компанія пишається тим, що здійснює міжнародні авіаперевезення вантажів між Африкою та іншими країнами світу через свій новий ультра-сучасний термінал 1A в Міжнародному аеропорту імені Джомо Кеніати в Найробі (Кенія).

Пан Діаз бачить розвиток африканської галузі авіаперевезень в якості рушійної сили регіональної інтеграції країн континенту.

Покращене авіасполучення між африканськими країнами і регіонами дозволить галузі повітряного транспорту прискорити розвиток бізнесу, торгівлі, туризму на континенті, а також удосконалити культурний обмін.

Категория: Avia news | Просмотров: 743 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar