ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

17:19
Новий екологічний балкер класу handysize

Новий екологічний балкер класу handysize

Судно "True Love" вантажопідйомністю 38 762 дедвейт-тонни класу handysize впроваджує концепцію Green Dolphin, що передбачає використання нового покоління балкерів, що відрізняються надійністю і економічною ефективністю для міжнародних вантажних перевезень різних вантажів.

Судно розроблено шанхайським інститутом Shanghai Merchant Ship Design & Research Institute. Спочатку технічну реалізацію взяли на себе DNV GL і Wärtsilä. Клас 38 Green Dolphin (GD38) демонструє рівень доступною операційної та транспортної ефективності за конкурентними розцінками проектування і будівництва в Китаї.

Спочатку планувалося серійне виробництво. Однак концепція GD38 пропонує безліч можливостей налаштування під індивідуальні потреби, а також кілька додаткових опцій: поглиначі, системи каталітичного відновлення і паливні системи на двох видах пального. Прикладом задоволення специфічних вимог клієнта в судні True Love є відповідність льодовому класу IC. Ця опція дозволяє судну охопити більшу територію для морських вантажних перевезень завдяки можливості знаходження в морі при товщині льоду до 0,4 м, а також руху за криголамом.

12 травня 2015 року судно було передано з китайської верфі CSSC Chengxi. True Love і наступне зведена 7 липня на верфі Chengxi судно Dolce Vita приєдналися до зростаючого флоту транспортної компанії Аквавіта Інтернешнл. Офіси останньої відкриті в Греції, Монако, Україна і Китаї. Флот компанії складається з 60 сучасних балкерів, що надаються для міжнародних морських перевезень . За минулий рік суду компанії перевезли близько 16 млн. Тонн суховантажів.

Генеральний директор Аквавіта Євген Лавренко виділяє низьке енергоспоживання, розширену місткість, зручне розташування безлічі люків і льодовий клас IС головними родзинками нових судів.

Суду зареєстровані на Маршаллових островах в порту столиці - Маджуро.

Сильною стороною концепції GD38 є розробка проекту після детальних консультацій з спільнотою користувачів: операторами і фрахтівниками, що здійснюють діяльність в секторі булкеров класу handysize. Найважливішими питаннями були споживання палива, витрати на обслуговування, екологічність і використання перевірених технологій.

Концепція продовжила свій розвиток в Green Dolphin 575 - навалювальних судно з одинарним бортом класу handysize і Green Dolphin 84S - малопогруженное судно типу постпанамакс.

Категория: Shipping news | Просмотров: 761 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar