ENG   ES   УКР  РУС   GER  
міжнародні вантажоперевезення / TBN company
tel:    +38 093 047 16 63        for call to Ukraine:    +38 067 551 27 74
menu

17:19
Починає розвиток ринок міжнародних перевезень Ірану

Починає розвиток ринок міжнародних перевезень Ірану

Підписання угоди щодо ядерної програми 14 липня 2015 року, між Іраном, США і п'ятьма іншими державами у Відні викликало бурхливі обговорення серед морських перевізників по можливості охоплення раніше стримуваного попиту 80 млн. Потенційних клієнтів.

Повного скасування санкцій доведеться почекати, однак плани розморожування активів вартістю 100 млд. доларів США, можливість глобальної продажу нафти і орієнтовний зростання ВВП в розмірі 8% протягом наступних п'яти років є перспективними показниками міжнародних транспортних перевезень .

Делегації представників впливових західних компаній щодня прибувають в Іран в очікуванні підписання вигідних договорів.

Перед підписанням угоди щодо ядерної програми перевізники вже почали заходити в самих велике портове термінал Ірану Шахід Реджано в 23 км на захід від Бандар-Аббас, оснащений 18 портальні крани. У квітні Hyundai додала порт в лінію обслуговування Корея-Східна Азія-Близький Схід.

Компанії Кореї і Тайваню Hanjin і Yang Ming, які здійснюють міжнародні морські контейнерні перевезення , планують взяти приклад Hyundai в липні.

З початку серпня CMA CGM, UASC і CSCL додадуть порт в свої регулярні рейси на спільному маршруті Азія-Близький Схід. 6 серпня в порт прибуває найбільше обслуженное в Ірані контейнерне судно вантажопідйомністю 11,4 тис. TEU - CMA CGM Andromeda.

До введення санкцій Шахід Реджано був популярним портом для семи найбільших контейнерних судноплавних ліній, обслуговуючи 90% морських контейнерних перевезень вантажів Ірану. Введення санкцій призвело до відмови заходів в порт на користь регіональних транспортних вузлів, серед яких виділяється Дубай, що виконує щорічну обробку близько 1 млн. TEU іранського вантажопотоку.

Незважаючи на безсумнівні переваги і нові можливості для транспортних компаній і портових операторів, за даними Drewry Maritime Research перевізникам не варто очікувати значних прибутків через необхідність виконання Іраном довгого списку вимог перед повноцінним відновленням торгівлі.

Важливо відзначити, що, поки санкції не зняті, вони залишаються в силі. На початку поетапного процесу скасування санкцій в Ірані буде важко успішно виконувати міжнародні вантажні перевезення .

Категория: Транспортные новости | Просмотров: 699 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar